©Richard Rood HR2 Bij de Burg 22 06 2023 rb

in de koepel

bij de burg

Wilt u een echt bijzondere locatie voor uw feest? Mooier dan IN DE KOEPEL wordt het niet! Deze ruimte bevat een verrassende mix van historische en moderne elementen. De volmaakte plek voor zowel een klassiek diner, een informeel buffet als een spetterende feestavond. IN DE KOEPEL organiseren we ook zelf regelmatig muziekdiners en andere (culinaire) evenementen. U bent welkom!

De perfecte locatie voor uw feest

Bent u nog niet eerder bij ons binnen geweest? Kom dan zeker eens kijken. Naast de spectaculaire Koepelzaal hebben we nóg twee ruimtes die geschikt zijn voor een feestelijk evenement. Wat we ook te bieden hebben, is de keuken van restaurant GUIDO’S. Deze culinaire kwaliteit kunt u ook verwachten op uw feest.

De Koepelzaal

Elke ruimte bij DE BURG heeft een eigen karakter, maar de Koepelzaal spant toch wel de kroon. Het monumentale koepelplafond en de art-deco-elementen zorgen voor een unieke sfeer.

De Vlaamse gelagkamer

Als het iets intiemer mag zijn, is de Vlaamse Gelagkamer een heerlijke ruimte. Vooral de klassieke bar springt eruit. Uw borrel of diner is hier bij voorbaat al geslaagd!

DE SALON

De Salon is met veel aandacht voor detail gedecoreerd: fraaie lambrisering, glas-in-lood en een snufje Langedijker historie. Hier wilt u graag dineren met familie en vrienden.

een trouwfeest, dat kan

Met plezier verzorgen wij het gehele trouwfeest maar wel zoals jullie dat willen. Kies je voor een klassiek model met Ontvangst, Diner en Feest of voor een Ontvangst met Feest en Diner in één?  Wij maken van jullie feest een stukje maatwerk.

Pas getrouwd

uw event laten verzorgen?

Heeft u plannen voor een bruiloft of (jubileum)feest? We gaan graag met u om de tafel om te horen wat uw wensen zijn. 

Contact

Dorpsstraat 571
1723 HA Noord-Scharwoude

0226-321321
info@bijdeburg.nl
www.bijdeburg.nl