Stel zelf uw Kerstmenu samen. De voor- en het nagerecht zijn klaar om te serveren. De hoofdgerechten en garnituren worden apart verpakt, u hoeft deze alleen nog te verwarmen. (bij ophalen ontvangt u een ovenadvies)
U kunt bestellen tot 21 december
Afhalen op 24 december van 16.00 tot 17.00
Afhalen op 25 en 26 december tussen 12.00 en 13.00 uur.
Restaurant de Burg, Dorpsstraat 571 Noord-Scharwoude
met oude kaas en pijnboompitjes
met gemarineerde zalm en gerookte forel en paling
met appel, selderij en boontjes met een spies Mozzarella -v-
lekker romig en vegetarisch(PER LITER)
met een scheutje Armagnac (PER LITER)
met een scheutje Madeira (PER LITER)
Serranoham met Italiaanse pastasalade, kalfsfricandeau met een kipsalade met spekjes , Gerookte ribeye met een salade van rosevalaardappeltjes met truffel.
Gravad Lax met tonijnsalade en gerookte forel, Zalmmayonaise met gerookte makreel, Gambasalade met appel en kerrie
Varkensgebraad in z’n geheel te braden gemarineerd met onze eigen Provençaalse kruidenmix. v.a. 4 personen
gevuld met roomkaas met mosterdsaus
Hertenbiefstukjes in een rijke wildjus
met een romige kreeftenpasta
op geroosterde groenten
in een jus van salie en sjalotjes
met hert, haas, spek, ui en rode wijn
gevuld met Thaise currygroenten
met tomaat en kaas
met Bosvruchten-mangobavarois, Cheesecake, Banaan-spekkoek, Oma’s appeltaart en Italiaanse Tiramisu.
Stel zelf uw Kerstmenu samen. De voor- en het nagerecht zijn klaar om te serveren. De hoofdgerechten en garnituren worden apart verpakt, u hoeft deze alleen nog te verwarmen.
Ophalen 24 december tussen 16.00 en 17.00
en op beide Kerstdagen tussen 12.00 en 13.00.
(bij ophalen ontvangt u een ovenadvies)
Dorpsstraat 571
1723 HA Noord-Scharwoude
0226-321321
info@bijdeburg.nl
www.bijdeburg.nl
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Rustdag
Rustdag
Vanaf 16.00
Vanaf 16.00
Vanaf 16.00
Vanaf 16.00
Vanaf 16.00