©Richard Rood HR2 Bij de Burg 22 06 2023 09649 rb5

restaurant guido's

bij de burg

Onze chef-kok en mede-eigenaar Guido Rouwhorst en zijn brigade koken met de ambachtelijke Bourgondische keuken als basis. Ons à la carte menu wisselt met de seizoenen. Werken met verse, seizoensgebonden producten vinden we vanzelfsprekend én het levert de smakelijkste gerechten op. Elke dag weer streven we naar de optimale smaakbalans en een fraaie presentatie op het bord.  Heeft u een voedselallergie of speciale wens? Meld het ons liefst bij uw reservering.

Retaurant Guido's is geopend van woensdag t/m zondag voor uw diner.
In de zomermaanden bent u ook voor de Lunch van harte welkom.

Restaurant GUIDO’S is ook: een warme, ongedwongen sfeer. Het versterkt de culinaire beleving. Langedijker hartelijkheid is het team van gastheer en mede-eigenaar Ton Horseling en bedrijfsleider Puck Doets wel toevertrouwd, op elk moment van de dag. We adviseren u graag bij uw keuze van de gerechten en de bijpassende wijnen. Bent u tevreden over wat we hebben geschonken? Kom dan vooral eens langs in onze slijterij SUTS.

GUIDO’S bestaat uit drie ruimtes met een eigen uitstraling: de gezellige Vlaamse Gelagkamer, de Salon met glas-in-loodramen en bijzondere lambrisering, en de Koepelzaal met een authentiek koepelplafond en fraaie art-deco-elementen. Heeft u voorkeur voor een van de ruimtes, dan proberen we daar bij uw tafelreservering rekening mee te houden. IN DE KOEPEL is ook de perfecte locatie voor een trouw- of familiefeest.

À la carte menu

GUIDO’S biedt een gevarieerde menukaart voor lunch, borrel en diner, met wisselende seizoensgerechten en vaste toppers waar gasten voor terugkomen.

A la carte
Wijnkaart

wijnkaart

Voor de wijnliefhebbers hebben wij een verrassend assortiment wijnen uit Europa en de nieuwe wereld. Altijd mooi in harmonie met een gerecht van uw keuze.

menu op maat

Wilt u voor een speciale gelegenheid een op maat gemaakt menu? We horen graag wat uw wensen zijn en bespreken met u de ideeën van onze keukenbrigade.

Blanco
Contact

Dorpsstraat 571
1723 HA Noord-Scharwoude

0226-321321
info@bijdeburg.nl
www.bijdeburg.nl

Openingstijden Restaurant Guido's

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Rustdag
Rustdag
Vanaf   12.00 
Vanaf   12.00
Vanaf   12.00
Vanaf   12.00
Vanaf   12.00