Sutz header 2.1

Slijterij suts

bij de burg

SUTS dranken biedt een wijnassortiment om u tegen te zeggen, meer dan 150 regionale en (inter)nationale bieren en een ruime sortering binnen- en buitenlands gedistilleerd. Bij ons vindt u alle drank voor een borrel, barbecue of diner bij u thuis. Onze kenners Ellen Rouwhorst en Monique Feenstra adviseren u graag, zowel over goede drank-spijscombinaties als over een mooi cadeau of relatiegeschenk. Geeft u een feest? Dan zetten we bier, wijn en frisdrank gekoeld voor u klaar. Want ook in service blinkt SUTS uit. Nog een tip: kijk op de agenda voor de proeverijen bij ons restaurant GUIDO’S! 

Benieuwd naar de acties van deze week?

Elke twee weken hebben we nieuwe extra aantrekkelijke wijnaanbiedingen. Het perfecte moment om een voorraadje van uw favoriete rode, witte en roséwijn in huis te halen. Of om iets nieuws uit te proberen. Natuurlijk kunt u de deze actiewijnen altijd bij ons proeven. Daarnaast krijgt u bij een geselecteerd aantal wijnen korting als u een doos van 6 of 12 flessen koopt. 

ons assortiment

bij suts

Wie voor het eerst onze winkel binnenstapt, is vaak verrast door ons uitgebreide assortiment. Onze specialiteiten: wijn, speciaalbier, whisky en gin. Daarnaast biedt SUTS ook ingrediënten voor cocktails. En wilt u uw drankjes graag alcoholvrij? Ook voor 0.0-alternatieven kunt u bij ons terecht.

speciaalbieren

We durven te stellen dat elke bierliefhebber bij SUTS kan slagen. Met 180 binnen- en buitenlandse bieren is de keuze enorm, ook voor de fan van lokale en regionale speciaalbiertjes. 

bijzondere wijnen

Bij SUTS vindt u wijnen die u niet snel ergens anders zult aantreffen. 400 verschillende wijnen, met liefde vervaardigd op alle continenten van de wereld. Voor elke gelegenheid en elk budget.

unieke sterke dranken

SUTS heeft ook een indrukwekkende collectie gedistilleerde dranken, waaronder whisky, gin, wodka, jenever en rum. Wie hier meer van wil weten: doe eens mee aan een proeverij of masterclass!

Kom gezellig langs voor persoonlijk advies

De locatie van SUTS is al een bezoek waard! De voormalige koolschuur van de familie Zut heeft een bijzondere uitstraling. Voeg hierbij onze kennis en passie en u bent op de juiste plek voor advies over een goed glas of (relatie)geschenk.

Contact

Dorpsstraat 571
1723 HA Noord-Scharwoude

0226-321321
info@bijdeburg.nl
www.bijdeburg.nl

Openingstijden Slijterij Suts

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Rustdag
9.30 - 18.00
9.30 - 18.00
9.30 - 18.00
9.30 - 18.00
9.30 - 17.00
Rustdag