Over ons header

Over ons

bij de burg

bij DE BURG ervaart u de ziel van onze regio: nostalgie en traditie gaan samen met lef en vernieuwing. Stap binnen bij een van onze eet- en drinkgelegenheden en u ziet het om u heen! We koesteren de historie waaruit De Burg is ontstaan en voegen daar eigentijdse elementen aan toe. Met als rode draad: gastvrijheid. 

Lekker eten en drinken bij DE BURG: al generaties lang is dit voor Langedijkers heel vanzelfsprekend. DE BURG wordt sinds meer dan 35 jaar gerund door vier compagnons: Ellen & Guido Rouwhorst en Ton & Anneke Horseling. Inmiddels voelt dit aan als familie, en dat warme gevoel vindt u terug in restaurant GUIDO’S, slijterij SUTS en traiteur/ijssalon LEKKERS

BIJ DE BURG

bij DE BURG is een culinair eiland in Noord-Scharwoude, in drie panden met een eigen geschiedenis. Van hieruit bieden wij u een verwenmoment buiten de deur of een smakelijke beleving thuis of op het bedrijf. Voor kleine en grote gezelschappen, voor uzelf of om anderen te plezieren. Maak kennis met de mensen achter het brede concept van bij DE BURG!

GUIDO'S

DE KEUKEN

Aangestuurd door chef-kok Guido Rouwhorst levert onze keukenbrigade dagelijks topprestaties. Voor gasten van GUIDO’S, de catering van GASTVRIJ, traiteur LEKKERS en feesten IN DE KOEPEL. Koken is ons vak én onze passie. Dat uit zich in: scherp zijn op de beste producten, ontwikkelen van mooie gerechten en een fraaie presentatie op het bord. Koken bij GUIDO’S is ook samenwerken als team en elke dag aanpakken als een nieuwe uitdaging.

GUIDO'S

DE BEDIENING

Ook onze mensen die u bij GUIDO’S welkom laten voelen, zijn een op elkaar ingespeeld team. Aangestuurd door Ton Horseling en bedrijfsleider Puck Doets, twee  mensen voor wie gastvrijheid een tweede natuur is. We helpen u graag bij het kiezen van een menu waar u volop van geniet. En voor de wijnliefhebbers hebben we natuurlijk goed nagedacht over optimale wijn-spijscombinaties. Een lunch of avondje uit eten wordt zo een ervaring waarbij alles klopt.

SUTS

Bij slijterij SUTS raken we niet snel uitgepraat over eersteklas wijn, lekker bier of een goed glas gedistilleerd. Ellen Rouwhorst en Monique zijn onze specialisten op dit gebied. Dat betekent: luisteren naar wat u zoekt en daarna de juiste fles(sen) uit het schap pakken. Ook voor het samenstellen van relatiegeschenken. Onze kennis met u delen vinden we zó leuk dat we regelmatig proeverijen in de Koepelzaal organiseren.

LEKKERS

De medewerkers van onze traiteur/ijssalon hebben misschien wel de LEKKERSte (bij)baan van Langedijk! Want wat is er leuker dan mensen in de zomer op het terras te zien smullen van ons Italiaanse ijs? En hoe fijn is het als klanten tevreden de deur uitgaan met een lekker belegd broodje of een verse maaltijd?

Contact

Dorpsstraat 571
1723 HA Noord-Scharwoude

0226-321321
info@bijdeburg.nl
www.bijdeburg.nl